I stało się. Dzisiaj moja 5 letnia Centra Futura po nocy na mrozie powiedziała koniec. Po lekturze tego wątku dochodzę do wniosku,że w poniedziałek w sklepie mam brać co będzie korzystnie cenowo, bo Centra, Varta itd to teraz jedno i to samo? Dobrze rozumuje, czy celować w jakiej konkretne firmy?
Płyn zimowy do spryskiwaczy -gdzie tanio kupić
Zwiń
X
-
Płyn zimowy do spryskiwaczy -gdzie tanio kupić
Witam
Poszukuję miejsca w centralnej Polsce gdzie mogę tanio kupić płyn do spryskiwaczy oczywiście zimowy w ilości 200-300L. Interesuje mnie jedynie zakup na fakturę najchętniej w baniakach 5L. Mój obecny dostawca chyba oszalał z ceną bo za 5L ceni 11,68 netto. Czy faktycznie ceny płynów tak wzrosły bo na allegro nie znalazłem taniej niż 8,50 netto.
Będę wdzięczny za każde info. Nie musi być jakiś z górnej półki. Ważne żeby był do około -20 C. PozdrawiamWyprzedaż garażowa
Różności od książek przez budowlankę po części moto
https://sprzedajemy.pl/oferty-uzytko...e=60&offset=60
Większość ofert dla OCP do negocjacji :P
-
-
ciężko będzie Ci taniej kupić, może przy większym zakupie stargujesz jeszcze 20-30gr na opakowaniu 5L.
Ceny od stycznia 2014 poszły w górę - dlaczego? Ponieważ weszła ustawa która zabrania sprzedawania zimowego płynu na bazie metanolu (jak to było do grudnia 2013 włącznie)AUTOFAB - Nowe części do Twojego auta
www.AUTOFAB.pl Oleje Millers, Liqui Moly, Motul, Mobil, Castrol, Shell, Total, Elf, Orlen, Lotos
Felgi JR, zawieszenia obniżające, kosmetyki Meguiars, Shiny Garage, TuningKingz, Poorboy's oraz wiele innych
Komentarz
-
-
DJ MŁODY, Pytałem się u kilku lokalnych tzn w Zgierzu, Ozorkowie I Łodzi to minimalne ilości jakie sprzedają to 1000L w beczko-palecie. A w opakowaniach 5L mają ceny detaliczne chyba że kupię 5000 szt. Wtedy nawet oferują transport za darmo.
[ Dodano: Nie 23 Lis, 14 21:33 ]
Fabian LDZ, Dzięki za to info. Szkoda że się teraz o tym dowiedziałem tak bym w zeszłym roku zrobił zapas. PozdrawiamWyprzedaż garażowa
Różności od książek przez budowlankę po części moto
https://sprzedajemy.pl/oferty-uzytko...e=60&offset=60
Większość ofert dla OCP do negocjacji :P
Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osW E.Leclerc-ku jest płyn Sylen w promocji 5l za 13złczarna perła
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez slawciolZamieszczone przez piotrek_osW E.Leclerc-ku jest płyn Sylen w promocji 5l za 13zł
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osZamieszczone przez slawciolZamieszczone przez piotrek_osW E.Leclerc-ku jest płyn Sylen w promocji 5l za 13złczarna perła
Komentarz
-
-
Z tym z Biedronki, ale co prawda letnim, to też się "pokłóciłem" jak nie mogłem szyby przedniej doczyścić w miejscach gdzie wycieraczki jej nie omiatają, został matowy nalot na szkle, który z godzinę usuwałem z szyby. Wcześniej nie było z nim takich cyrków. Widać przycinają na wszystkim.
Przerzuciłem się na Sonax i na razie jestem zadowolony.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez spjZ tym z Biedronki, ale co prawda letnim, to też się "pokłóciłem" jak nie mogłem szyby przedniej doczyścić w miejscach gdzie wycieraczki jej nie omiatają, został matowy nalot na szkle, który z godzinę usuwałem z szyby. Wcześniej nie było z nim takich cyrków. Widać przycinają na wszystkim.
Przerzuciłem się na Sonax i na razie jestem zadowolony.
Komentarz
-
-
Co do Sonaxa to ja brałem gotowy płyn, bo wydawało mi się, że branie koncentratu i mieszanie go z wodą destylowaną (bo zwykła jest w sumie zanieczyszczona) wyjdzie mi na to samo, a więcej kombinowania z proporcjami. A jak pomyślę, że żona miała by dolać w odpowiednich proporcjach, to zdecydowanie wziąłem gotowy płyn.
Dodatkowo zimowy Sonax XTREME jest ważny bezterminowo, tak wyczytałem na etykiecie, więc można zrobić większe zapasy.
Komentarz
-
-
Do mojego białego busa wlałem latem płyn z Biedronki i do dziś z lakieru nie mogę usunąć przebarwień :evil:
Nie wiem jak zimowy ale nie będę ryzykował.
Teraz stosuje Autoland lub z orlenu i z lakierem nic się nie dzieje.Octavia 3 1.4 Tsi Brąz Topaz Ambition+Amazing+Canton i inne dodatki.
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=75869
http://www.youtube.com/channel/UCgYZicxNasAMuZs6oEIQvAA
Komentarz
-
Komentarz